Faciliteter

Café

Vårt cafe ligger här i klubbhuset

Här finner ni
-Korv
-Matiga smörgåsar
-Kaffe och diverse drycker
-och lite smått och gott

Range

Vår range ligger i direkt anslutning till parkering och klubbhus.

Det finns 18 utslagsplatser, längden på rangen är ca 250 meter.

Ni använder kort för betalning. Varje dragning ger lite drygt 30 bollar och kostar 20 kronor

Altan klubbhus

I direkt anslutning till klubbhus finns denna altan. Här har ni en underbar utsikt över Kiladalen och golfbanan.

Altan omklädningsrum

Utanför våra omklädningsrum finner ni vår andra stora altan. Denna använder du främst för att slappna av,  även denna har utsikt över golfbanan. Den används även flitigt i samband med fest/bröllop i Blå Hallen

Fårhus

Efter 9 hål så kan det vara skönt att vila ut på en sol-och vindskyddad plats, Utsikten över golfbanan fär ni på köpet.

Husvagn/bil

Vi har 6 eluttag (6A) på vår parkeringsplats för era ekipage. Ni kan välja var ni vill stå.

Ni har tillgång till vatten vid bolhuset samt våra omklädningsrum med dusch och toalett (se nedan).

Priset för en natt är 150kr

Boka genom att ringa 0155-58271

Omklädningsrum/relax

Två duschar och separat toalett i såväl dam som herrsidan. Relaxen har en utgång direkt till en 50 kvm stor altan.
Det finns också 6 låsbara skåp i respektive omklädningsrum.