Träna med våra pron Henrik Singemo och Bo Ackelman
Vi är glada att vi från säsongen 2018 kan erbjuda såväl Bo som Henric som tränare på Kiladalens Golfklubb. Bo och Henric kommer att dela på tränarsysslan.

Hej, mitt namn är Bo Ackelman

Mail: bo.ackelman@pgasweden.com

GOLFPRO
Jag kommer att tillsammans med Henric vara er instruktör under 2018 och ta hand om Grönt Kort utbildning  och medlemsutbildning.
Jag har arbetat som golfinstruktör på ett antal klubbar i Sverige sedan 1987, då jag utbildade mig till instruktör på Bosön under 2 år.
Jag har även arbetat både som instruktör och Tourleader utomlands under många år, framför allt i Portugal men även Spanien och Italien.
Hoppas och tror att vi tillsammans kan hitta något som passa er alla när det gäller instruktioner. Mer info om tider och priser kommer lite närmare säsongstart.

Hej, mitt namn är Henric Singemo

Mail: kiropraktor@singemo.se

GOLF PRO
Jag heter Henric Singemo och har jobbat som golftränare sedan 1990.
Jag anser att varje elev är unik och utgår från det när jag instruerar i golf. Hos mig kan du boka dina lektioner oavsett om du har grönt kort som målsättning eller om du siktar på en karriär som elitspelare. Jag erbjuder allt från veckokurser till privatlektioner.

Du kan också boka en spellektion där du tillsammans med mig går en rond på 9 eller 18 hål. Detta är oerhört nyttigt och är en privatlektion som innehåller både scoreanalys, spelstrategi, klubbval och tekniska tips.

Väl mött i sommar

Anmäl dig här eller skicka ett meddelande

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)