Banbeskrivning hål för hål Kiladalens GK

Hål 1,
110 m
100 m

Vi börjar lite försiktigt med ett par 3 hål. Vatten till höger om green. Tänk på ev. vind som kan påverka bollflykten. Är du för lång så är området bakom greenen out.

Hål 2
Par 5
Längd Gul 445 m
Längd röd 385 m

Här gäller det att se upp med högersidan på utslaget, slica inte, då är du ute på åkern. Annars ett ganska kort 5 uppför backen. Insplet sker till banans enda dubbelgreen, gemensam med hål 4. Se upp för bunkern till höger innan green. Väl på green kan putten bli lång om inspelet är lite långt.

Hål 3
Par 3
Gul 161 m
Röd 134

Nya utslag på hål 3 gör hålet lite längre från gul tee. Annars ett ganska rakt hål med bunker till höger om green, dvs om du inte diffar utslaget från tee, för då hamnar du i vatten

Hål 4
Par 4
Gul 314
Gul 288

Här går det att chansa och slå över dungen, många meter att tjäna. men för mycket till höger och bollen är på gärdet (out), för mycket till vänster och högruff att vänta. Kommer du inte upp tillräckligt så kommer ett välbekant  ljud att hörras vid trädträff (hoppas du hittar bollen), men om du klarar detta är det endast kort bit kvar till dubbelgrenen, baksida av hål 2.

Hål 5
Par 4
Gul
Röd

Härligt utsikt ner mot Kiladalen. Om du håller dig på fairway inga problem, men slita inte för mycket för då är du på rangen (out of bounds). Till vänster om green så väntar en härlig bunker för dina slag.

Click edit button to change this text.